El-artikler til ethvert behov forhandles

Er du på udkig efter el-artikler, er du kommet til det helt rette sted. 

Hos A. Block ApS forhandler vi alt i el-artikler, og vores butik er med en central beliggenhed i Valby let tilgængelig, uanset om du kommer fra det øvrige København, Frederiksberg eller omegn.

Vi tilbyder også at stå for monteringen

Uanset hvilken type el-artikel du er på udkig efter, så tilbyder vi professionel hjælp med monteringen. Vi er autoriseret elektriker med mange års erfaring inden for branchen, og vi kan således løse alle el-opgaver lige fra opsætningen af dine nye lamper til montering af elvarme.

Vi lægger stor vægt på altid at yde den bedste service, og det gælder, uanset om du har brug for en akut elektriker, eller om du besøger vores butik for at kigge nærmere på vores sortiment af el-artikler eller lamper.​ Vi sørger for at rådgive og vejlede dig, så du får den bedst mulige løsning og et resultat i høj kvalitet. 

Det er vigtigt for os altid at have en god dialog med vores kunder, så vi kan leve op til vores eget krav om at levere den bedste service.

Kig forbi vores butik og se nærmere på vores udvalg af el-artikler

Du er altid meget velkommen til at tage en tur forbi vores butik for at kigge nærmere på vores store sortiment af el-artikler og forskellige former for belysning, som du kan købe til en billig pris. Står du over for et projekt, som du har brug for professionel rådgivning omkring, står vi gerne til rådighed med råd og vejledning.

Har du brug for at få foretaget professionelt el-arbejde, eller har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, priser eller ydelser, er du velkommen til at ringe til os på telefon 36 16 18 09​​, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail a-block@a-bloc​k.dk.​

Vi ser frem til at høre fra dig. 

A. BLOCK ApS - El-anlæg​​​​

Valby Langgade 132-134

2500 Valby

​CVR: 78402415​​

​Telefon: 36 16 18 09​​

E-mail: a-block@a-bloc​k.dk​​

​Åbningstider

Mandag - fredag

10.00 - 17.30​

Lørdag

10​.00 - 14.00

Søndag

Lukket

Garanti