​El-installatør med erfaring

​Aut. El-installatør A. Block er en elektrikervirksomhed, der kan tilbyde mange forskellige løsninger, når det kommer til elektronik.

Som el-installatør har vi gennem tiden udført mange forskellige elektrikeropgaver med alt lige fra opsætning af lys og internet til elvarme.

Vi tilbyder vores services for alle slags kunder i Valby, København og på Frederiksberg, både private, boligforeninger og virksomheder. Som el-installatør tager vi imod alle små og store opgaver. 

Vores el-installatører er dygtige og kompetente

Alle vores el-installatører er kompetente og dygtige elektrikere, der er vant til at løse alle opgaver professionelt

Er uheldet ude, har vi mulighed for at rykke akut ud som el-installatør, ligesom vi altid sørger for at overholde enhver form for deadline eller tidsfrist.

Desuden har vi som el-installatør også mulighed for at tilbyde dig en strømsparende løsning til dine installationer, så du kan gøre noget godt for både miljøet og din egen elregning.

Alle vores løsninger er skræddersyet til den enkelte kunde, hvad enten det gælder en reparation, en elinstallation eller noget helt tredje.

Kontakt din el-installatør i dag

Står du og mangler en kompetent og professionel el-installatør, der kan klare netop din opgave, står vi hos A. Block meget gerne til rådighed.

Du kan kontakte os direkte på telefon 36 16 18 09 eller på email: a-block@a-block.dk så vi kan få en snak om din opgave, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud.​

​Åbningstider

​Mandag - fredag: 10.00 - 17.30

Lørdag: 10.00 - 14.00

Søndag: Lukket

Kontakt os gerne for yderligere info og priser.

A. BLOCK ApS - El-anlæg​​​​

Valby Langgade 132-134

2500 Valby

​​

CVR: 78402415​​

​Telefon: 36 16 18 09​​

E-mail: a-block@a-bloc​k.dk​​

​Åbningstider

Mandag - fredag

10.00 - 17.30​

Lørdag

10.00 - 14.00

Søndag

Lukket

Garanti