Gulvlamper for enhver smag og ethvert behov

Leder du efter den perfekte gulvlampe til hyggekrogen i stuen, til værelset eller til læsehjørnet? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos A. Block ApS forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af gulvlamper for enhver smag og ethvert behov.

Kig forbi vores butik og se vores store udvalg af gulvlamper

Vi har vores egen lampebutik på Valby Langgade, som er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Frederiksberg, København eller de omkringliggende områder. Her kan du både finde de sidste nye modetendenser inden for gulvlamper, ligesom du også kan finde de helt klassiske og evigt populære modeller som f.eks. en Le Klint gulvlampe. 

Derudover forhandler vi også et stort udvalg af lampeskærme, hvis du allerede har en gulvlampe, som du ønsker at give nyt liv

Vi håber, at du bliver inspireret under dit besøg i vores forretning. Har du svært ved at vælge mellem de mange forskellige modeller, står vi til rådighed med både rådgivning og vejledning, så du kan være sikker på at komme hjem med den rette gulvlampe til din indretning og dine behov.​

Åbningstider:

Mandag – fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Kontakt os for rådgivning eller ved spørgsmål

Er du på udkig efter en eller flere særlige gulvlamper, og ønsker du at høre, om vi har dem på lager i butikken, før du kommer forbi, eller har du brug for rådgivning eller vejledning, men har du ikke mulighed for at komme ind forbi butikken? 

Så kontakt os på telefon 36 16 18 09​​ eller e-mail a-block@a-bloc​k.dk

A. BLOCK ApS - El-anlæg​​​​

Valby Langgade 132-134

2500 Valby

​CVR: 78402415​​

​Telefon: 36 16 18 09​​

E-mail: a-block@a-bloc​k.dk​​

​Åbningstider

Mandag - fredag

10.00 - 17.30​

Lørdag

10​.00 - 14.00

Søndag

Lukket

Garanti