Lampeforretning med klassiske og moderne belysningsartikler

Er du på udkig efter en ny pendel til spisebordet, en bordlampe til læsehjørnet eller en gulvlampe til hyggekrogen i stuen? Så er du kommet til den helt rette lampeforretning.

Hos A. Block ApS kan du finde et bredt udvalg inden for både belysning og el-artikler. Vores lampebutik er beliggende i Valby, hvor vi tager imod kunder fra hele København, Frederiksberg og mange andre steder fra. Hos os er alle velkomne, og mange vælger at tage forbi vores butik for at se nærmere på vores store og velassorterede sortiment.

Vi forhandler et stort udvalg

Vi har et stort udvalg af lampeskærme, og vi lægger stor vægt på altid at have vores lampebutik fuld af et inspirerende udbud af alt det nye såvel som det klassiske inden for belysning. Vi er bl.a. leverandør af de populære lamper fra Le Klint. Ønsker du at give din eksisterende lampe et nyt udtryk, kan du med fordel købe en ny lampeskærm frem for at købe en helt ny lampe. Vi forhandler bl.a.:​

  • ​Lampeskærme til væglamper
  • ​Lampeskærme til gulvlamper
  • ​Lampeskærme til bordlamper
  • Lampeskærme til loftslamper
  • ​Plisserede lampeskærme
  • ​Håndsyede lampeskærme​

​Hos os kan du finde noget for enhver smag, uanset hvilken type lampe eller lampeskærm du er på jagt efter, og hvilken stil du foretrækker.

Det er vigtigt for os, at vores kunder kommer hjem med den rette skærm eller lampe, og derfor bruger vi vores mangeårige erfaring fra vores lampeforretning til at rådgive og vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til at vælge den helt rigtige model.

Gå på opdagelse i vores lampebutik, og gør dit hjem til en oplevelse!

Åbningstider i vores lampebutik

Du er altid meget velkommen til at tage en tur forbi vores lampeforretning for at se nærmere på vores store sortiment. Vi har følgende åbningstider:

Mandag – fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Kontakt os og hør mere eller kig forbi vores lampeforretning

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere omkring vores sortiment, kan vi kontaktes på telefon 36 16 18 09​​ eller e-mail a-block@a-bloc​k.dk​​. Ellers er du også meget velkommen til at kigge forbi vores butik. 

A. BLOCK ApS - El-anlæg​​​​

Valby Langgade 132-134

2500 Valby

​CVR: 78402415​​

​Telefon: 36 16 18 09​​

E-mail: a-block@a-bloc​k.dk​​

​Åbningstider

Mandag - fredag

10.00 - 17.30​

Lørdag

10​.00 - 14.00

Søndag

Lukket

Garanti