Lamper og belysning til ethvert formål

Er du på udkig efter nye lamper til hjemmet? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos A. Block i Valby er vi eksperter inden for belysning, og vi forhandler et bredt udvalg af lamper til alle formål fra gulv til loft og for enhver smag. Vi forhandler både klassiske såvel som mere moderne lamper i vores butik, som ligger på Valby Langgade, så kommer du fra København eller Frederiksberg, kan du med fordel kigge forbi.

Vælg mellem mange forskellige typer lamper

Vi går meget højt op i altid at præsentere mange forskellige typer af lamper og belysning, hvorfor der er rig mulighed for at komme forbi og blive inspireret. Derudover er et stort udvalg af lampeskærme også at finde i vores butik.

I vores butik kan du bl.a. finde:

  • ​Pendler
  • ​Standerlamper
  • ​Bordlamper
  • ​Belysning til kontoret​
  • ​Lamper til køkkenet
  • ​Lamper til badeværelset
  • ​Lampeskærme
  • ​LED-pærer​

Vi har hjulpet vores kunder i mere end 50 år

Vores personale står altid klar til at hjælpe dig, så du får den rette lampe med hjem. Siden 1960’erne har vi hjulpet mange forskellige kunder med at finde den helt rette belysning eller de rette lamper til deres hjem, og vi ser også frem til at hjælpe dig.

Meget mere end salg af lamper og belysning

Ud over at være en lampeforretning, hvor vi sælger forskellige former for belysning og lamper, er vi også autoriseret elinstallatør. Dette kommer vores mange kunder til gode, når de ønsker, at vi kommer ud og ordner de elektriske installationer eller opsætter de nye lamper, der er blevet indkøbt i vores forretning.

Hos os kan du med andre ord få en totalløsning, og vi sørger altid for, at du får den bedst mulige løsning og den bedste service, når vi varetager dit el-arbejde.

Butikkens åbningstider

Vores butik har følgende åbningstider:

Mandag – fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag: Lukket

Kontakt os for rådgivning og vejledning eller kig forbi

Har du brug for vores professionelle hjælp til at finde den helt rette lampe ud fra dine ønsker og behov, eller kunne du tænke dig at se nærmere på vores sortiment inden for belysning? Så er du altid meget velkommen til at kigge forbi vores butik inden for vores åbningstider.

Alternativt kan du også tage kontakt til os ved at ringe på telefon 36 16 18 09​​ eller ved at skrive til vores e-mail a-block@a-bloc​k.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores udvalg, før du kigger forbi.​

A. BLOCK ApS - El-anlæg​​​​

Valby Langgade 132-134

2500 Valby

​CVR: 78402415​​

​Telefon: 36 16 18 09​​

E-mail: a-block@a-bloc​k.dk​​

​Åbningstider

Mandag - fredag

10.00 - 17.30​

Lørdag

10​.00 - 14.00

Søndag

Lukket

Garanti