LED-pærer er det perfekte alternativ til de traditionelle lyskilder

Kunne du tænke dig at skifte dine gamle elpærer ud med energirigtige og langtidsholdbare LED-pærer? Så er du kommet til den helt rette butik. 

Hos A. Block ApS forhandler vi et stort udvalg af LED-pærer i vores forretning, der ligger centralt på Valby Langgade, og den er derfor let at komme til, uanset om du kommer fra Frederiksberg eller det øvrige København-område.

Hvad er LED-pærer?

LED-pærer er en meget populær og miljøvenlig erstatning til de traditionelle glødepærer og halogenpærer. De findes både som LED-spot og som pære med de traditionelle fatninger.

Hvad er fordelene ved LED?

Der er rigtig mange gode grunde til at skifte de traditionelle pærer ud med LED-pærer. 

Her kan blandt andet nævnes følgende fordele:

  • Lang levetid: Du får en pære med en rigtig lang levetid, typisk på 15.000 – 50.000 timer. Til sammenligning holder en glødepære i gennemsnit 1.000 timer.
  • Lavt energiforbrug: LED-pærer er meget energivenlige, da de typisk har en energieffektivitet på op til 50-100 lm/watt, hvorimod en almindelig halogenpære ligger på 10-19 lm/watt. Du kan med andre ord sætte dit energiforbrug markant ned.
  • Godt lys: Vælger du LED, kan du være sikker på at få en god belysning og en pære, der tænder med det samme. De fleste typer kan også bruges sammen med en lysdæmper.

Kontakt os eller kig forbi vores butik

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 18 09​​ eller e-mail a-block@a-bloc​k.dk for at høre mere eller til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på udvalget.

A. BLOCK ApS - El-anlæg​​​​

Valby Langgade 132-134

2500 Valby

​CVR: 78402415​​

​Telefon: 36 16 18 09​​

E-mail: a-block@a-bloc​k.dk​​

​Åbningstider

Mandag - fredag

10.00 - 17.30​

Lørdag

10​.00 - 14.00

Søndag

Lukket

Garanti